Type Coatings

LEDERBEHANDELING
Lederbehandeling is een natuurlijke conditionerende behandeling om het leer te hydrateren, met behoud van het soepele gevoel en de elastische eigenschappen zonder een vettig gevoel achter te laten  of het uiterlijk te veranderen en is veilig voor alle leersoorten.

Traditionele lederbehandelingen zijn meestal op olie gebaseerd en trekken stof aan, waardoor een snelle vervuiling ontstaat. Deze lederbehandeling is een formule op water- en plantaardige basis en trekt diep in het leer.

RAMEN
De coating die wij gebruiken voor ruiten is een gemakkelijk aan te brengen professionele raamcoating met extreme duurzaamheid. Gecertificeerde installateurs kunnen dit product met vertrouwen aanbieden aan klanten tegen een uiterst concurrerende prijs met andere coatingmerken, terwijl ze de prestaties evenaren of overtreffen.

Wij concentreerden ons op een glascoatingbehandeling met gemakkelijke applicatie, geweldige prestaties en duurzaamheid.

Ons systeem voor het coaten van glas bestaat uit twee stappen:

Stap 1: is een reiniger / polijstmiddel dat vuil en watervlekken verwijdert.
Stap 2: is een glascoating met technologie voor diep verankerende filmvorming.

De polijststap verwijdert alle verontreinigingen op het glas. Enkele minuten na installatie wordt een keramisch-achtig membraan gevormd, dat de microholtes van het glas vult en de pieken bedekt met bescherming. Hoewel dit proces plaatsvindt op het niveau van de nanoschaal, is de gunstige verandering visueel duidelijk, waardoor het vermogen om er “doorheen te kijken” wordt vergroot.

Duurzaamheid, garantie en goedgekeurde oppervlakken.

De verwachte duurzaamheid omvat veel variabelen zoals slijtage aan het oppervlak en blootstelling aan chemicaliën. De duurzaamheid is echter zes (6) maanden tot een jaar op de voorruit en twee (2) of meer  jaar op de zij- en achterruit.

TEXTILE
Textile is een coating op waterbasis dat is ontwikkeld voor extreme duurzaamheid en hydrofobiciteit op stoffen oppervlakken. Textile is veelzijdig en ontworpen voor stoffen stoelen, tapijten, dekzeilen en biminitops van stof. Eenmaal behandeld zijn oppervlakken eenvoudig te reinigen en beschermd tegen morsen en vlekken van alle soorten, inclusief veel voorkomende oliën. De formule op waterbasis zorgt voor weinig tot geen geur na 12-16 uur drogen.

Het biedt duurzame bescherming gedurende minimaal 6-12 maanden tegen regelmatige slijtage en bijtende schoonmaakmiddelen.

Met textile behandelde oppervlakken kunnen eenvoudig worden schoongemaakt , waardoor  tijd en geld wordt bespaard op de producten.

Het biedt tevens UV-bescherming  aan dekzeilen,  biminitops en dashboardafdekkingen.

TEAK
Onze teak-behandeling bestaat uit 2 verschillende componenten. Deze behandeling  beschermt  hout tegen verzadiging van vloeistoffen, zwelling en rot.

Component 1 is een ademende coating die het gevoel of de kleur van het hout niet verandert. Component 2 bevat een ongelooflijk sterk UV-filter dat ervoor zorgt dat  het hout niet kan verbleken in de zon, dus  blijft  zijn originele kleur en uitstraling behouden.

De vloeistof loopt van een behandeld dek af zoals water  van een lotusblad. Het is zeer goed bestand tegen vlekken en UV-straling. De behandelende delen zijn 24 maanden beschermd maar er wordt aangeraden om het dek elke 12 maanden na te behandelen voor een optimale bescherming.