Coating

HYDRO’S VIER LAGEN SYSTEEM

Het HYDRO Marine Coating System is de ultieme boot bescherming. De gepatenteerde formule van HYDRO is ontworpen om de zwaarste omgevingen te bestrijden.

 

LAAG 1 – VULT DE PORIEN
De nano-deeltjes van HYDRO verfijnen de zachte en poreuze gelcoating van een boot tot een schitterende glans, terwijl de hars helpt bij het voorkomen van toekomstige oxidatie. De applicatieprocedure helpt HYDRO in de poriën uit te harden, waardoor de structuur (microporiën) worden opgevuld met een basislaag van nano-keramische deeltjes .

LAAG 2 – CHEMISCHE WEERSTAND
Een tweede laag van de keramische formule van HYDRO geeft de oppervlakken van uw boot chemische bescherming tegen vreemde elementen en milieuverontreinigende stoffen. De hoge verhouding van siliciumnitride (SiN) en siliciumcarbide (SiC) voegen extra sterkte toe.

LAAG 3 – DUURZAME “SUNSCREEN”
HYDRO’s derde laag fungeert als het zonnescherm van uw boot en verstoort meer dan 99% van UVA- en UVB-stralen. State-of-the-art zinkoxiden, naast titanium oxide nano-deeltjes, bieden een breed spectrum van UV-bescherming, en is effectief in het stoppen van de  oxidatie.

LAAG 4 – DE WOW FACTOR
De laatste laag HYDRO voegt extra chemische weerstand toe en creëert een ultra hydrofobe, gladde en glanzende afwerking. Deze hydrofobe laag vermindert weerstand in het water, verhoogt de efficiëntie en maakt het schoonmaken en afspoelen van uw boot eenvoudig .